Växeln stängd fredagen den 7:e juni | Läs mer »

Information gällande Covid-19


Av omtanke för din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att vårt besök hos dig ska kännas så tryggt som möjligt.

Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet

Vårt företag har fastställda rutiner för att minska smittspridning. Som exempel kan våra sotare komma att använda sig av skyddsutrustning såsom andningsskydd, heltäckande kläder och skyddshandskar. De kommer även att ställa frågor om eventuell smitta och hälsar inte genom att ta i hand.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktighets åtgärderna löpande. Vi gör självklart vårt yttersta för att förebygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning.
Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt eventuellt även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.
Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att boka om ditt besök. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Vad kan jag som fastighetsägare göra om jag är frisk, men orolig för att ta emot sotaren?
Ta gärna en promenad i solen, påta i trädgården eller befinn dig i ett annat rum under tiden som sotaren eller teknikern utför sotningen eller kontrollen i din fastighet.