VIKTIGT!: Just nu får vi många samtal från kommuninvånare som har frågor kring sotning då de blivit uppringda av ett företag som utger sig för att vara vi. Vi ringer aldrig upp för tidsbokning, utan skickar en avisering med datum och tid via posten/mail/Kivra.

Information gällande Covid-19


Av omtanke för din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att vårt besök hos dig ska kännas så tryggt som möjligt.

Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet

Vårt företag har fastställda rutiner för att minska smittspridning. Som exempel kan våra sotare komma att använda sig av skyddsutrustning såsom andningsskydd, heltäckande kläder och skyddshandskar. De kommer även att ställa frågor om eventuell smitta och hälsar inte genom att ta i hand.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktighets åtgärderna löpande. Vi gör självklart vårt yttersta för att förebygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning.
Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt eventuellt även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.
Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att boka om ditt besök. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Vad kan jag som fastighetsägare göra om jag är frisk, men orolig för att ta emot sotaren?
Ta gärna en promenad i solen, påta i trädgården eller befinn dig i ett annat rum under tiden som sotaren eller teknikern utför sotningen eller kontrollen i din fastighet.

Kära kunder!

X

Viktigt meddelande om sotning och Covid-19

För att bromsa coronaviruset är det viktigt att vi hjälps åt. Vi ber våra kunder att hjälpa oss att minska smittspridningen. Vi vill såklart inte bli smittade eller smitta Er vid våra besök.

Därför kommer ingen av vår personal tillåtas att arbeta vid minsta symtom. Vi hoppas också att ni som kund ombokar eller meddelar oss om det finns minsta lilla symtom eller om ni sitter i hemkarantän och behöver begränsa kontakt med människor.

Om du har symtom kan vi utföra arbete hos dej utan problem om vi inte behöver träffa dej. Vi är vana att sköta oss själva i fastigheterna.

Meddela oss snarast i så fall.

Vi ber om förståelse om vi på kort varsel behöver avboka sotning/brandskyddskontroll pga av sjukdom. Vi återkommer då med förslag på ny tid så snart vi kan.

Läs mer om våra försiktighetsåtgärder