VIKTIGT!: Just nu får vi många samtal från kommuninvånare som har frågor kring sotning då de blivit uppringda av ett företag som utger sig för att vara vi. Vi ringer aldrig upp för tidsbokning, utan skickar en avisering med datum och tid via posten/mail/Kivra.

Om oss


Torbjörn Brandt AB, med varumärkena Haninge Sotning och Ventilation samt Kringelsotaren, har 30 års erfarenhet av att arbeta med förebyggande åtgärder kring brandskydd och inomhusmiljö.

Hos oss hittar du såväl grovjobbaren, van vid att rensa damm och att skyffla sot, men du hittar också konsulten – som kalkylerar luftflöden och energiförbrukningar, och som kommer med förslag till åtgärder för bättre miljö och ekonomi.
Vi arbetar opartiskt och är inte bundna till några specifika produkter eller leverantörer.

Vårt arbetsområde är hela Storstockholm med omnejd.
Bland våra övriga uppdragsgivare finns allt ifrån enskilda fastighetsägare till de stora bygg-, fastighets-och förvaltningsbolagen.
Företaget innehar högsta kreditvärdighet, AAA, och sysselsätter ett trettiotal medarbetare på de två kontoren i Haninge och Södertälje.

Verksamheterna är certifierade för de flesta förekommande arbetsmoment och uppfyller även de vanligaste kvalitetssäkringarna. Företaget är certifierat enligt FR2000.


Kära kunder!

X

Viktigt meddelande om sotning och Covid-19

För att bromsa coronaviruset är det viktigt att vi hjälps åt. Vi ber våra kunder att hjälpa oss att minska smittspridningen. Vi vill såklart inte bli smittade eller smitta Er vid våra besök.

Därför kommer ingen av vår personal tillåtas att arbeta vid minsta symtom. Vi hoppas också att ni som kund ombokar eller meddelar oss om det finns minsta lilla symtom eller om ni sitter i hemkarantän och behöver begränsa kontakt med människor.

Om du har symtom kan vi utföra arbete hos dej utan problem om vi inte behöver träffa dej. Vi är vana att sköta oss själva i fastigheterna.

Meddela oss snarast i så fall.

Vi ber om förståelse om vi på kort varsel behöver avboka sotning/brandskyddskontroll pga av sjukdom. Vi återkommer då med förslag på ny tid så snart vi kan.

Läs mer om våra försiktighetsåtgärder