Ventilation


VI UTFÖR BLAND ANNAT:

  • Rensning av ventilationssystem
  • Injustering av luftflöden
  • OVK besiktningar (K-riks)
  • Mindre ny- & ombyggnader
  • Service på de flesta villaaggregat

Du tillbringar 90% av din tid inomhus. Därför är det viktigt att luften du andas, hemma och på jobbet, är ren från smuts och föroreningar. Dessutom hjälper en god ventilation till att förebygga ”sjuka hus”­besvär som kan uppstå i form av fukt och mögel.

Idag lider vart tionde barn av astma och fyra av tio barn har någon form av allergi. Även vuxna klagar i allt större utsträckning över symptom som trötthet, huvudvärk eller problem med luftrören.

En orsak kan vara vårt försämrade inomhusklimat, något som också världshälso­organisationen WHO påtalar. Siffror upper att omkring en tredjedel av husen i den industrialiserade världen kan betraktas som sjuka.

Forskning utförd av KTH har visat att man bör rengöra frånluftskanalerna i en bostad vartannat år. Vi kan hjälpa dig att förebygga hälsoproblem. Med mångårig erfarenhet och tillgång till den senaste tekniken förbättrar vi ditt inomhusklimat.

content-image-logo

KONTAKTA OSS REDAN IDAG


Kära kunder!

X

Viktigt meddelande om sotning och Covid-19

För att bromsa coronaviruset är det viktigt att vi hjälps åt. Vi ber våra kunder att hjälpa oss att minska smittspridningen. Vi vill såklart inte bli smittade eller smitta Er vid våra besök.

Därför kommer ingen av vår personal tillåtas att arbeta vid minsta symtom. Vi hoppas också att ni som kund ombokar eller meddelar oss om det finns minsta lilla symtom eller om ni sitter i hemkarantän och behöver begränsa kontakt med människor.

Om du har symtom kan vi utföra arbete hos dej utan problem om vi inte behöver träffa dej. Vi är vana att sköta oss själva i fastigheterna.

Meddela oss snarast i så fall.

Vi ber om förståelse om vi på kort varsel behöver avboka sotning/brandskyddskontroll pga av sjukdom. Vi återkommer då med förslag på ny tid så snart vi kan.

Läs mer om våra försiktighetsåtgärder