Växeln stängd 1:mars | Läs mer »

Kringelsotaren AB söker nya medarbetare.


Vi är ett företag med bas i Södertälje men arbetar i hela Storstockholm. Vi ansvarar för sotning och brandskyddskontroll i Södertälje & Nykvarns kommuner. Hos oss blir du del av ett glatt och stabilt gäng med varierande arbetsområden.

Vi är ett modernt företag som ständigt söker nya utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar med ny utrustning och utgår från centrala lokaler. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med både brandskyddskontroll, sotning, ventilationsrengöring, åtgärder efter ovk etc, både på landsbygd och inom tätbebyggda områden.

Anställningen kräver körkort för personbil och att du är utbildad skorstensfejartekniker. Vi söker en positiv person som kan jobba självständigt med eget ansvar. Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt ÖK. Kollektivavtal finns.

Ansökan skickas till Magnus Brandt
Mail: magnus@sotaren.nu
Tfn: 08-556 525 91

 

Två skorstensfejare
utbildad eller lärling
Skorstensfejare är traditionsfullt yrke med stort ansvar att förebygga bränder och spara energi.
Till arbetsuppgifterna hör att sota eldstäder, rökkanaler & imkanaler samt rengöra ventilationskanaler.
Vi tror på långvariga relationer med fastighetsägarna och arbetar aktivt med att vara lokalt förankrade.
Vi värdesätter våra yrkestraditioner samtidigt som vi försöker att ligga i framkant med nya tekniska lösningar. Vi utför sotning nedifrån med den senaste stavtekniken – för din arbetsmiljö och din säkerhets skull.

DIN BAKGRUND OCH DINA EGENSKAPER
Vi letar nu efter utbildad skorstensfejare eller lärling som tycker om sköta sig själv och att möta kunder. Vi ser positivt på egenskaper som:

  • Praktiska färdigheter
  • Problemlösande
  • Social förmåga
  • Inte rädd att lära sig nya saker

ERFARENHETER OCH YRKESROLL

Har du gått skorstensfejarutbildning är det meriterande. Är du outbildad kommer vi att ombesörja skorstensfejarens grundutbildning. Gymnasiebetyg är ett grundkrav.

Yrkesrollen innebär att du arbetar brandförebyggande med sotning av eldstäder och rökkanaler, imkanaler och ventilationsanläggningar. Du ska tycka om praktiskt arbete och vilja

lära dig den teoretiska grunden. Du uppskattar omväxlande arbetsdagar där tempot kan variera över dagen och du kan få röra dig över våra kommuner, B-körkort är ett krav.
Vi sätter stort värde på att du ska trivas i vår grupp och ser därför att du måste fungera bra i lagarbete. En stor del av yrket består av att kommunicera med fastighetsägare därför ser vi att du har lätt att göra dig förstådd i både tal och skrift.

Senaste ansökningsdag är 2022-06-01
Kollektivavtal finns och tillträde enligt ö.k.
Ansökan skickas till magnus@sotaren.nu